1. IBF Falun 6 5 0 (0) 1 56-26 30 15
11. Karlstad IBF 6 1 2 (1) 3 33-36 -3 6

Faluns tre senaste matcher:

Falun-Mullsjö 13-4
Dalen-Falun 4-8
Linköping-Falun 3-5

Karlstads tre senaste matcher:

Karlstad-Linköping 7-5
AIK-Karlstad 7-6
Växjö-Karlstad 9-7

Falun kommer till dagens match med 4 vinster i bagaget och man öser in mål. Falun har spelat 3 hemmamatcher och man har gjort 36 mål. Vilket är makalöst bra gjort. Man har den bästa truppen i serien enligt mig. Poängligan hittar vi 3 spelare från Falun högst upp. Galante Carlström 23p, Emil Johansson 16p, Johannes Larsson 14p. Delad fyra finns även Rasmus Enström på 13p. Gott om offensiva kvalitéer i Falun. Ska man hitta några brister så är det att man släpper lite på försvarsspelet ibland. Man vet att man är så bra i offensiven, det gör att man slappnar av och har råd att släppa in några mål.

Karlstads matcher brukar bli målglada. Gått över linan i deras tre senaste matcher. Man har bröderna Colling och Björkström som offensiva spelare. Där är man bra men defensiven har inte varit den bästa. Såg matchen mot AIK borta och där backar man hem och så fort man ser chansen så kontrar man. Det är också en anledning till att man släpper in mål också. Man går på kontring när man kanske borde ta det lugnt och man tappar bollen på mittplan och då ringer det i egna kassan istället på den här nivån.

Att Falun kommer föra den här matchen kan alla vara överens om men Karlstad kommer att försöka gå på lägena som ges och tror vi kommer få en rolig och målglad match ikväll.

Jag spelar Ö11,5 mål @1.80 hos bet365 med 5/7u.

This is the stats tab
This is the post tip