Utbudet är stort i fotbollen idag men flera matcher spelas även i herrarnas SSL.

Falun Ö7,5 mål på hemmaplan mot Warberg spelas.

Falun är för mig seriens bästa lag. Man har en trupp som är klart bäst i serien och en förstafemma som öser in mål. Hade en liten dipp för några veckor sedan men när Enström nu kommit tillbaka så är man nästan ostoppbara på hemmaplan. Har gjort 35 mål dom senaste 4 matcherna och man har även tagit tillbaka första platsen i serien före Växjö.

Warberg ligger på en nedflyttningsplats och laget är alltför ojämnt. Man har en förstafemma som kan stå upp mot dom flesta lagen men bakom dom är det för dåligt. Man spelade i veckan hemma mot Linköping, då slarvade man för mycket. Linköping hittade då diagonalpassningar i offensiven väldigt många gånger och kunde göra 4 mål på just sådana passningar. Sen var det 2 individuella misstag och det slutade tungt för Warberg med 1-6. Man är illa ute och Hallstensson som kom in som ny tränare då man valde att sparka Oskar Lundin, har inte fått någon effekt. Inte oväntat dock för mig att det inte blivit bättre, då truppen inte är mycket bättre än vad tabellen visar.

Falun vann matchen i Varberg med 5-8, efter att Warberg tog en tidig ledning med 3-0. Men sen var det raka spåret mot Warbergs mål. Spelade 1-8 på lite mer än två perioder innan Warberg kunde tröst måla in 5-8.
Så som Falun har sett ut den senaste tiden så ska man spela bort Warberg enkelt på hemmaplan idag. Det gör man vanligtvis med en bra offensiv snarare än en bra defensiv.

Jag spelar Falun Ö7,5 mål @1.75 hos Nordicbet med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip