Fick en smärre chock när jag såg att självaste bet365 låg ute och cyklade med glöggen i båda händerna. På förhand ett kanonspel. Sen ska det spelas om det ...

Världens bästa innebandylag IKSU gästas ikväll av nykomlingen Tyresö Trollbäcken. Tvåsiffrigt? Ja, det bör bli så.

IKSU kom som väntat igång efter några "målsnåla" matcher men nu slog man Pixbo i seriefinalen (7-5) och innan det dammade man av Karlstad hemma med 15-5. Ett Karlstad som är bättre än Tyresö Trollbäcken.

I IKSU hittar vi fortfarande världsspelare som Ruttiman, Wibron, Delgado Johansson och Bärtschi. Kan rabbla många fler. Många.

IKSU snittar 8,5 mål framåt vilket är oerhört bra. Ett snitt som bör ökas ikväll. Gjort hela 45 mål på sina 5 hemmamatcher så målgaranti har vi i detta lag. Ett lag som fullständigt kör över allt och alla. Brukar ha bra mycket skott på mål och ikväll hoppas jag att den vanliga effektivitetn finns.

Tyresö är ett lag som kommer till Umeå utan tränare. Ett TT som ligger långt ner i tabellen efter tio omgångar. Tredje från slutet för att vara exakt. Linnea Wiregård är lagets enda stjärna. Blott 18 år. Tungt parti på sina axlar mot denna världslag.

Nej, jag kan inte se annat än 11,12,13,14-0,1,2. 5u på en lina som ligger 2(!) mål lägre än övriga marknaden.

Spelar även:
Tyresö Trollbäcken U2,5 Mål @ 3,60 4u
IKSU Ö10,5 Mål 3,40 2u

This is the stats tab
This is the post tip