Notera att det är ett underspel som liras den här gången, så ni inte går på gammal vana då det allt som oftast har handlat om överspel när Täby är inblandat. Det är inte ofta jag kör på underspelen men tycker att linan är för hög till just den här matchen.

Senaste matchen slutade 8-7 till \"Zunda\" i Tibblehallen. Järfälla var äckligt effektiva medan Täby sköt minst 100 skott - hälften av dom på mål. Inom loppet av en minut vände man till slut från 5-7 till 8-7. Järfälla kommer inte hänga 7 kassar igen.

Järfälla rasade ihop som ett korthus under slutperioden av det viktiga bottenmötet mot Umeå. Nu, när man möter ett topplag, faller man troligen tillbaka till grunderna. Tight box långt ner på egen planhalva och full satsning på snabba omställningar.

Täby är med en bländande offensiv SSL:s målgladaste lag och dom är ruggigt roliga att kolla på. Ett inspirerat Caperio har helt klart potentialen att spräcka den där linan på egen hand, beroende på hur kassa Järfälla vill vara, men under veckomatcherna brukar det inte vara lika mycket full fart framåt. Man testar en del uppställningar under den här perioden av seriespelet och senast satte man försvaret riktigt bra samtidigt som Ramsin tog allt i case. Den vägen vill man fortsätta på.

Starten kommer bli viktig för hur matchen kommer utveckla sig. Järfälla kan, trots att dom är jävligt mediokra, hålla hyfsat tätt i sin sunkiga sporthall. Den som känner sig taggad kan testa under 11,5 mål till 2,25 på Nordicbet , men jag väljer att gå på ett mål extra. 1,85 på max 12 mål i matchen är bra med dom här förutsättningarna.

Skulle i övrigt vilja påstå att 9,00 ( Nordicbet / bet365 ) är ett överodds även om Caperio/Täby ska vara bättre på samtliga positioner, men det finns väl såklart anledningar till det också då spindlarna (Järfälla) inte har vunnit sådär överdrivet många matcher iår, men tänker mer på en del matcher mot slutet där tunga favoriter har åkt dit.