Kalmarsund spelas när man gästar Jönköping.

Jönköping tog sina första poäng den här säsongen när man slog Helsingborg på bortaplan efter straffar. Men annars är det rätt dystert kring det här laget. Mycket turbulens inom klubben med ekonomi och uteblivna löner. Nu ska spelarna som är kvar vilja vara just kvar och det kan förhoppningsvis bygga något från det men truppen är tunn och kommer få problem i slutet av matcherna.

Kalmarsund med Kim Nilsson i laget har en enorm spets i sin förstafemma. Men det har kostat lite för mycket i de första matcherna eftersom förstafemma får mycket speltid. I tredje perioden har man inte orkat att hålla upp tempot utan fallit tillbaka lite för mycket. Men nu är det Jönköping som står på andra sidan och då tror jag inte tempot kommer vara särskilt högt. Förstafemman i Kalmarsund kommer få bestämma tempot själva och på så sätt kunna orka i 60 minuter.

Som jag varit inne på så är spetsen vassare i bortalaget än vad den här i Jönköping, och det tror jag kan fälla avgörandet. Jag tycker att 1.92 är lite för högt för att inte kliva in.

Jag spelar Kalmarsund rak @1.92 hos Rizk , Nordicbet eller Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip