Kais Mora IF v FBC Uppsala Svenska Spel

Spel 1: Kais Mora IF (-4,5) @1,83 (4/5)
Spel 2: Kais Mora IF (-5,5) @2,45 (3/5)

När jag såg raka oddset på 1:an så trodde jag att handikapplinan skulle ligga på runt (-6,5) eller (-7,5). Nu får vi (-4,5) och (-5,5).

Vi rekade exakt samma spel i höstens möte till precis samma lina. Då vann Mora med 12-2, på halvfart.

- Kais Mora har ett avbräck. Therese Karlsson (52p) är skadad men har varit borta de 4 senaste matcherna. Visst, hon är en makalös poängmaskin men det finns många andra bra poängmaskiner i laget. Annars har man full trupp

Anna Wijk (69p) har vi bland annat med stjärnor som Amanda Larsson (57p), Silvana Nötzil (37p) och Johanna Hultgren (20p, varav 15 mål).

Den här spetsen hittar vi inte i Uppsala. Poängbäst är Amanda Delgado-Johansson (20p). Inget svårt uppdrag att plocka bort henne. Michelle Wiki som har värvats som stjärna har ju haft det tufft på slutet med en del bänknötande samt spel i tredjefemman. Man har haft lite småstrul med skador. Bästa backen Gabrielsson har varit skadat sen uppehållet. Hon känns osäker fram till matchstart men enligt lite kommentarer från spelare kommer alla till spel.

Mora kan lätt få ingång målkalaset mot sämre lag. 18-1 hemma mot Täby säger en del. Ett Täby som är bättre än FBC Uppsala. Mora är så mycket tyngre. Man har gjort 95(!) mål mer än Uppsala. Klasskillnad.

This is the stats tab
This is the post tip