Otur igår får jag nog säga då Liverpool fick hörna i 94:e efter en märklig rensning från Stoke och blev därmed förlust igår. Men ska försöka hitta tillbaka redan idag då det vankas innebandy.

Ö10,5 mål mellan Karlstad-Växjö spelar jag.

Lagens tre senaste matcher:

Team Thorengruppen-Karlstad 6-7
Karlsatd-Höllviken 7-6
Storvreta-Karlstad 9-3

Växjö-Pixbo 6-5 efter sd
Helsingborg-Växjö 6-5
Linköping-Växjö 4-3 efter sd

Karlstad har tagit två oerhört viktiga segrar med uddamålet båda gångerna. Vinna med 7-6 mot två andra konkurrenter i botten måste kännas helt fantastiskt. Det är dock ett Karlstad som jag hade större förhoppningar på inför säsongen. Bröderna Colling har varit bra men är lite för ensamma för att kunna störa dom bättre lagen. Kevin Björkström som kom AIK inför den här säsongen har inte alls fått ut många rätt. Man trodde mycket på honom och kunna nå ytterligare en nivå men inte fungerat som anfallare så har även testat spelat back några matcher. Måste få igång honom mer om det här ska bli en bra säsong. Gjorde dock 1+1 senast och kanske påväg att hitta formen igen?

Växjö överraskar på mig. Jag trodde inte riktigt man skulle vara med så högt upp som man är och har slagit Falun i båda mötena den här säsongen. Som jag skrivit här tidigare så gillar man att kontra men känns mer och mer bekväma med att styra spelet också. Har bra målskyttar i bl.a. bröderna Ahlroth.

Karlstad har släppt in mest mål i SSL den här säsongen med enda laget som har släppt in över 100 mål. Växjö är laget som gjort näst mest mål, bara Falun som gjort fler såhär långt. Men istället för spel på Växjö så tror jag nog att Karlstad kan störa Växjö och bör kunna göra flera mål på hemmaplan ikväll. Första mötet i höstas slutade med målkalas där Växjö vann på hemmaplan med 9-7.

Jag spelar Ö10.5 mål @1.72 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip