6. Mullsjö AIS 7-4-4 (-2) 25p
——
13. Warberg IC 2-5-8 (-12) 15p

Formkurvan (5 senaste):

Mullsjö AIS V V O V V

Warberg IC F F V F F

Väljer att spela 3 enheter på Mullsjö (-2,5) till 1,90 hos bet365 .
Väljer att spela 3 enheter på Mullsjö Ö6,5 Mål till 2,00 hos Svenska Spel .

Lite smått kaos i Warberg som får en ny tränare i assisterande landslagscoachen Hallstensson. Ett Warberg som just nu ligger på nedflyttningsplats. 1p före jumbon Höllvikens IBF. Ett Höllviken som inte hade några problem att slå just Warberg senast med klara 6-2. Ett Höllvikens om är mycket sämre än Mullsjö. Wadberg hade dessförinnan (dock innan VM) förlorat mot Team Thoréngruppen.

Mullsjö har massor med spelare med bra kvalité. Vi har spalter som Gillek (14+9), Nygårdh (11+7), Hedlund (7+10) och Ganevik 9+6). Finns flera som jag också kan nämna men det jag vill framföra är bredden och tyngden i detta lag. Ett lag som verkligen hittat formen. Nyligen slog man Pixbo på bortaplan med 8-6 vilket är oerhört bra gjort. Dessförinnan tog man ner Storvreta med klara 9-6.

Warberg har inte tagit någon trepoängare denna säsong på bortaplan och lär inte göra det denna kväll heller. Mullsjö är tyngre och bättre och formen talar väl för sig också. Mullsjö är svåra att göra mål på och eftersom jag tror att man göra ca 8 mål framåt så bör det täcka linan också. Men som vanligt så ska det spelas om det men förutsättningarna ser bra ut.

This is the stats tab
This is the post tip