Ö9,5 mål mellan Mullsjö-Växjö spelas när lagen möts i den fjärde matchen i bäst av sju. Växjö har övertaget med 2-1 i matcher efter de första tre.

Lagen möts såpass tight nu att man känner varandra extremt bra. Växjö har vunnit med siffrorna 6-3 och 4-3 hemma i Fortnox Arena. Mullsjö vann sin hemmamatch med 9-5.

Mullsjö spelar en rolig innebandy med mycket fart i offensiven och på hemmaplan vill man bjuda upp och verkligen våga spela den innebandyn man vill. Leder därför ofta till mycket mål men åker således också på en hel del kontringar, precis som man gjorde när man vann med 9-5 senast.

Växjö spelar även dom en rolig innebandy och ser inte att man, till min förvåning, spelar mer defensivt bara för att man spelar borta utan man har sin gameplan som man följer oavsett hemma eller borta.

Lagens matcher mot varandra i serien slutade med 11, 14 samt 13 mål.

Jag tror vi kommer få se en rolig match där båda lagen vill framåt. Matcherna börjar bli mer och mer griniga och det psykologiska spelet blir alltmer påtagligt än vanligt. Fansen från båda klubbarna gör även sitt för att påverka både domare och spelare. Så slå på Tv4Sport kl 19:10 om ni vill se en härlig fight om finalplatsen.

Jag spelar Ö9.5 mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip