Mullsjö jagar tredje raka vinsten när nykomlingen Lindås besöker Nyhemshallen.

Jag har varit aningen skeptisk till Mullsjö i inledningen och det finns väl fortfarande en del frågetecken, men det såg bra ut i helgen mot Örebro. Gjorde det som krävdes i en bortamatch utan att övertyga allt för mycket. Laget har fått tillbaka Kasper Hedlun. En viktig pusselbit i Mullsjö med sina offensiva kvalitéer från backposition.

Lindås har - som väntat - det tufft i SSL. Kommer bli ett race för att försöka klara ett nytt kontrakt. Såg en intervju med Patrik Malmström där han förklarade att flera spelare i laget hade förvånats över hur högt tempot är i SSL jämförelse med Allsvenskan. I helgen blev det förlust hemma mot Linköping. Slutsiffrorna skrev till 9-6 till bortalaget. Lindås gjorde en bra match och hade ledningen med 4-2 efter nästan halva matchen, men en 10 minuters-period gjorde att man förlorade matchen. Lite typiskt bottenlag - i alla serier - att när laget är inne en knackig period i matchen så finns det inget motgift för att ta tillbaka kontrollen utan det fortsätter att ringa i den egna målburen.

Mullsjö har gått över den här linan i samtliga sju matcher den här säsongen.
Mullsjö kommer sätta en hög press för att erövra bollen så snabbt som möjligt, vilket brukar leda till målchanser till båda lagen. Lindås har en vass förstafemma som producerar poäng och kommer säkerligen ställa till problem för Mullsjö.

Jag spelar över 11,5 mål @1.90 hos bet365 med 3u.