Mullsjö får besök av Linköping under onsdagen.

Mullsjö började säsongen med 9-4-vinst mot Jönköping på bortaplan. Ett Jönköping som har problem i klubben, och den vinsten för Mullsjö blev aldrig ett riktigt test för Mullsjö. Däremot ställdes man mot nykomlingen Kalmarsund i helgen på hemmaplan. En dålig andra period gjorde att man fick jobba i motvind i tredje men orkade hämta upp och matchen gick till sudden. Där var det dock Kalmarsund som fick sista ordet.

Linköping gjorde en plattmatch i premiären mot Växjö. Senast såg det bättre ut men var alldeles för ineffektiva mot Jönköping. Man kunde vinna trots det men utdelningen måste bli bättre mot Mullsjö. Jag tycker man har ett lag som är riktigt bra på papper. Får ge det lite tid innan nyförvärven hittar rätt men det blir bättre och bättre för varje match som spelas.

Mullsjö är som bäst när det går lite emot laget. Är nog det laget i serien som spelar med mest hjärta och passion, det gör att man ofta hamnar i underläge för man har svårt att koppla på den passionen i grundserien när man vet att man är lite bättre än motståndarna. Vi såg det flera gånger förra säsongen hur svårt man har hemma i början av matchen. Samma sak hände alltså i hemmapremiären mot Kalmarsund.

Jag spelar Linköping +1,5 @1.78 hos LeoVegas eller Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip