Mullsjö tar emot krislaget Sirius i Nyhemshallen.

Mullsjö är väldigt trygga på hemmaplan. Sade innan säsongen att det är inte många lag som kommer sno poäng i den hallen. Nu har Mullsjö spelat fyra matcher och än så länge har det blivit fullpott. Väldigt tunga att möta. Många som kan och vill avgöra och även om det tar en bra bit in i matchen så bryter man ofta ner motståndarna innan matchuret står på 20:00 i den sista perioden. Men det tar oftast en tag innan man trycker ifrån och det kan vi se när vi kollar deras hemmamatcher efter den första perioden.

3-0 Jönköping. Slutade 9-6.
0-2 Helsingborg. Slutade 9-5.
1-1 Höllviken. Slutade 7-5.
1-0 Thorengruppen. Slutade 7-3.

För Sirius del så gäller det att hitta tillbaka till ett grundspel. Ledde med 4-1 mot Linköping och var det klart bättre laget. Sedan kom raset och Linköping gjorde 0-10 på den andra halvan av matchen. Nu är det bortaplan igen och i ett sådant här läge kan det vara bra, för man slipper all press och kan spela den tråkiga innebandyn som laget behöver just nu. Man vet hur starka Mullsjö är i Nyhemshallen och det gäller att inte bjuda på något samt ligga rätt i positionerna.

Vi fick 1.90 på det här spelet i lördags när Thorengruppen kom på besök. Nu får vi samma odds när Sirius gästar och väldigt mycket tyder på att vi får samma utdelning som vi fick då.

Jag spelar under 3,5 mål @1.90 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip