Sirius kan bli ett jobbigt lag att möta denna säsong. Kommer spela en ännu mer offensivare innebandy. Dels för att man värvat in Billy Nilsson som gör comeback. Han är dock inte med i denna match ska tilläggas på grund av skada. Har även värvat in poängkungen Westerholm från Täby FC. Även Sandsund från Rosersberg har kommit.

Förra årets succépar Drews och Eriksson kommer förhoppningsvis leverera lika bra denna säsong. Har även fin spetskvalité i Olsson och Eriksson också så visst sitter man på minst 5 grymma poängspelare denna säsong. Sirius ska nå slutspel i mina ögon med årets trupp.

Mullsjö har väl en rätt tråkig läsning på ”Klara ut”-listan. Tappat sin skyttekung Westholm till storsatsande Karlstad i Allsvenskan. Kivipaasi har gått ner till division 1. Jelsnes, Svensson, Olofsson, Rosén och Wibring för att nämna några fler. Tunga namn som inte är kvar.

Man har dock värvat Jan Zaugg men något mer ser jag inte som kan täcka dessa tapp. Haft en tuff försäsong med skador och sjukdomar. Spelat match men oerhört tunn trupp. Spelade dock 3-3 mot Storvreta men då spelade Storvreta med nya juniorer så man kan inte säga så mycket om dessa träningsmatcher.

Sirius är ett starkt lag. Tror man absolut kan störa Mullsjö i en premiär här och gillar oddset till 3,05. Spelar 3u på bortaseger här.

This is the stats tab
This is the post tip