Mullsjö tar emot mästarna Storvreta i Nyhemshallen.

Mullsjö ligger femma i tabellen och med tanke på att de bara har fem poäng ned till slutspelsstrecket så är det här en viktig match. Mullsjö är inte nöjda med placeringen de har men jag tror samtidigt att de har lärt sig att det är slutspelet man ska visa sig från sin bästa sida. Grundserien ska vara en transportsträcka dit.

Storvreta håller nog med om att det är en lång transportsträcka fram till våren när det börjar på allvar. De vill säkerligen vilja kliva förbi andra placerade Pixbo för att på så sätt få hemmaplansfördel i en eventuell semifinal.

Lagen möttes för några säsonger sen i en fantastisk semifinalserie. De matcherna hade allt man kan önska sig när man ser på innebandy och även om just det spelet uteblivit de senaste matcherna lagen emellan så finns det en filosofi hos båda som innebär full fart med en press högt upp.

Undertecknad trodde på en 11,5-lina med tanke på de offensiva pjäserna som springer runt i dessa lag. Mullsjö vill inte backa hem på hemmaplan trots att Storvreta gästar, och det är något bortalaget inte har något emot.

Jag spelar över 10,5 mål @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip