Mullsjö ska försöka kvittera i matchserien i kväll.

Hemmalaget lyckades inte göra något av första matchen. De var länge med uppe i Uppsala men 5-0 i sista perioden fällde avgörandet. Tillbaka i Nyhemshallen är laget väldigt bra och känns som de spelar med annat självförtroende i den hallen.

Storvreta saknar ett gäng spelare som kommer vara saknade om de inte är tillbaka snart för matcherna duggar tätt så att gå på färre folk redan i match ett kan straffa sig om det blir sju matcher. Väldigt bra i sista perioden senast och vid ledning så spelar man smart och bjuder inte in Mullsjö till att ens få chansen.

Två lag som vill ha fart och när nu Mullsjö får hemmaplan så blir det ett steg högre upp i planen för deras del och det brukar leda till mål i bägge burarna.

Jag spelar över 11,5 mål @1.90 hos bet365 med 3u.