Växjö göra minst sex mål borta mot Mullsjö spelas.

Mullsjö har börjat säsongen lite knackigt och bara tagit en trepoängare efter fyra omgångar trots - på pappret - lite lättare motstånd. Mullsjö är ett slutspelslag. Det jag menar med det är att man är som bäst när man brinner för varje byte, när allt ställs på sin spets. Mullsjö är inget lag som kan göra en halvdan match men ändå vinna för den typen av spelare finns inte i laget.

Växjö har börjat strålande, och är tillsammans med Dalen enda laget som har fullpott såhär långt. Växjö har öst in mål i de fyra inledande matcherna. Har en viss Andre Andersson som är helt briljant ute på planen. En blivande storstjärna i det svenska landslaget som för tillfället visar vägen för detta Växjö.

Växjö spelar en betydligt roligare innebandy än vad man gjorde förra säsongen. Det är en högre press upp i banan och det leder också till en öppnare innebandy. Mullsjö har vi sett tidigare att laget gillar sådana matcher. Jag tror på en rolig match med mycket mål åt båda lagen men Växjös spets är aningen vassare och spelet blir därför lagmål på Växjö istället för ett överspel.

Jag spelar Växjö över 5,5 mål @1.80 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip