Höllviken +3,5 spelas när man gästar Wallenstamhallen i Göteborg.

Pixbo har blandat i sina prestationer och har en tendens att höja sig när motståndet är bättre. Laget har vunnit mot både Falun och Storvreta, som är de två största inom svensk innebandy på herrsidan. För att sedan förlora mot de på pappret sämre lagen. Förlust senast mot Jönköping, har dessutom blivit förlust mot Sirius. Förra hemmatchen, när serieledarna Dalen var på besök, så blev det vinst efter sudden, så det finns något i laget som är väldigt bra men har svårt att ta fram det i varje match.

Höllviken började säsongen på ett lysande sätt. Vann borta mot Kalmarsund och vann Skånederbyt mot Helsingborg i hemmapremiären. Men efter det är resultatkolumnen dyster för Höllviken, och efter fem raka förluster behöver man något att ta med inför ett tufft spelschema som väntar i november.

Jag tycker inte det skiljer så mycket som en lina på 3,5. Pixbo är inte laget som går ut och kör över ett lag utan startar oftast rätt avvaktande. Höllviken är ett lag som många fruktar att möta. Är oftast med i många utav matcherna och kommer kriga för att få med sig något hem till Skåne.

Jag spelar Höllviken +3,5 @1.70 hos Nordicbet / Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip