Vi (Don, IB, Wibbe) var eniga senast och jag antar att vi är det nu också. Vi gjorde pengar på \\\"Vreta\\\" under onsdagkvällen och jag testar igen och det till ett ännu bättre odds än vad jag hade förväntat mig.

Vet inte vad mer som ska nämnas sedan den senaste texten men det krävdes en period (långt uppehåll mellan kvarten och semin) innan Storvreta kom igång och på ett effektivt sätt gjorde det som krävdes för att skapa en trygg ledning mot göteborgarna. Uppsalagänget kontrollerade sedan tillställningen genom att utnyttja sitt \\\"långa spel\\\" på ett stabilt sätt. Lite skilda världar, milt sagt, jämfört med TV-matchen för några veckor sedan som vanns av Pixbo när Vreta bara ställde ut skorna utan världens bästa spelare.

Återigen, Storvreta har verkligen hittat formen och samtliga spelare som används ur truppen tar sina roller och har fått ut tillräckligt hittills för att vinna fyra raka slutspelsmatcher. Defensiven har varit klockren hittills och i spel 5-mot-5 har man endast släppt in 7 bollar under dessa matcher. Senast släppte man endast till 18 skott mot det egna målet, alltså var man på tårna även nu då man kunde styra av Pixbos skytte utifrån, vilket var en av nycklarna till 3-0 i kvarten mot Täby.

Och återigen, då båda lagen lever mycket på sina förstakedjor, så vill jag framhäva Storvretas som den klart vassaste då den helt enkelt inte går att stänga ner så länge Kohonen inte trillar och bryter armen i lagbussen på väg ner mot Götet. I match 1 hade sedan Uppsalagänget inga som helst problem med att matcha sin andrakedjas def. specialister i Kanebjörk/Jacobsson/Skogström mot Calebsson & co och det tog närmare 59 minuter innan de gubbarna lyckades göra mål.

Det stämmer Wibbe, det här är Pixbos tredje match i Liseberg för den här säsongen. Där trivs spelarna bra annars, vilket jag kan köpa. Men, jag har ett fint minne från när jag spelade där själv att det sträva underlaget inte var någon höjdare. Nu ska TV4:s matta trevligt nog rullas ut för dubbelmötet (Pixbos damer spelar innan) vilket jag knappast ser som en nackdel då Storvreta i vanliga fall brukar göra bra ifrån sig på det golvet.

Jag tror nog att Vreta två främsta formationer kan lägga på ytterligare en liten växel till efter att ha spelat av match 1 från den långa spelvilan (9 dagar mellan sista kvarten och första semin) och kan även försvaret fortsätta leverera så har man en riktigt fin chans även här.

Jag trodde på max 2 ggr, om ens det, för bortalaget och jag kan inte riktigt förstå hur t.ex. Staten och Nordicbet kan ha hemmalaget som knappa favoriter. Storvreta har en högre grundkapacitet och ska bara stå som favoriter även till den här matchen. Uppsalagänget att gå ifrån till 2-0 i semin spelas återigen med en insats över medel till höga 2,25. Matchen sänds i TV4sport, spelstopp 19.15.

This is the stats tab
This is the post tip