Ettan mot tvåan gör upp om nya poäng idag i Wallenstamhallen.

Tre senaste matcherna:

Helsingborg-Pixbo 10-3
Sirius-Pixbo 3-6
Pixbo-Växjö 5-4

Falun-Storvreta 7-4
Helsingborg-Falun 3-3
Warberg-Falun 5-8

Som Pixbos egna tränare säger till dagens match, så möter dom idag världens bästa lag. Man fick sig en rejäl läxa mot Helsingborg. Blev alldeles för offensiva och tappade boll i fel läge så Helsingborg kunde kontra in flera utav deras mål. Väldigt bra av Pixbo att man ligger på en andra plats men är ändå inte imponerad av deras prestationer i matcherna. Man ska beröm för att man vinner matcherna man ska vinna om man kollar på pappret. Men det är inte lika lätt på planen att också göra det. Det gör Pixbo väldigt bra, dock så finns det tendenser till att man inte räcker till när man möter dom andra topplagen. Såg det senast mot just Helsingborg och även mot Storvreta blev det storförlust, 11-3 skrevs siffrorna till då.

Falun hade ett bra test i veckan då Storvreta kom till Falun. Man fick slita och vara fokuserade i 60 minuter för att ta hem segern och det brukar man inte behöva vara för att vinna på hemmaplan. Man visade att man är det bästa laget i serien och det laget man ska slå för att vinna SM-Guld. Har en förstafemma som fortsätter att skapa problem för motståndarna som står på andra sidan.

Pixbo kommer få problem med Faluns höga tempo. Pixbo kommer inte gilla tempot som Falun vill ha på bollen. Passar Pixbo mer när det går lite trögare och man får leta efter avgörande pass. Det kommer inte Falun tillåta utan sätta fullfart direkt och gör man det så ska man också vinna den här matchen.

Jag spelar Falun @1.75 med 5/7u hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip