Sirius ska försöka ta första poängen när serieledarna Dalen gästar IFU Arena i Uppsala.

Sirius började säsongen med bortamöte mot Falun och det blev alldeles för svårt för Uppsalalaget. I helgen hade man en riktigt viktig match när Örebro kom på besök. Örebro förväntas ligga i botten av tabellen men man lyckades åka från IFU arena men samtliga tre poäng efter 7-6 som resultat till bortalaget.

Dalen har tagit två segrar - och vilka matcher man har bjudit på. Motståndet har varit de två storfavoriter till att stå i final i april, Storvreta och Falun. Storvreta besegrades, i samma arena som man nu är tillbaka i för mötet mot Sirius, med 10-6. Efter det var det Faluns tur att få känna på Dalen. 6-5 slutade den matchen.

I grunden är Dalen ett defensivt gäng. Visst, det har blivit mer offensiv innebandy på slutet men försvaret är fortsatt kompakt med Måns Parsjö-Tegnér mellan stolparna. Sirius är ett väldigt ungt lag som jag tror kommer få backa hem och låta Dalen styra mestadels av spelet. En 11,5 lina i det här mötet tycker jag är för högt. 10,5 (som vissa bolag har) är mer rätt i mina ögon.

Jag spelar under 11,5 mål @1.80 hos Rizk eller bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip