SSL-premiär i Uppsala. Hemmalaget Sirius gästas av Umeålaget IBK Dalen. En match där jag väljer att kliva in på hemmalaget till 1,78. Spelet tas med 3u.

Sirius har plockat in Mårten Pedersen som tränare. Han kommer senast från en fin tid i Hagundas herrlag där han var ytterst nära att ta upp laget från division 1 till Superligan. Ruggigt bra nyförvärv på coachfronten i mina ögon.

Sirius och Dalen möttes ganska nyligen i Scandic Cup. En match som Dalen vann med uddamålet. Det jag fick höra från den matchen var att Sirius var det bättre laget över 60 minuter men man slarvade en hel del. Det berodde på andra formationer samt att man inte hade ordinarie lag eftersom man hade skador och sjukdomar. Idag är alla tillgängliga.

Enda minuset inför dagens match är att förstavalet i kassen, Jennifer Gräll, inte står. Annars har man fått tillbaka två poängsprutor i Sparf och Paulsson som förra säsongen fick följa matcherna från sidan på grund av långtidsskada.

Sett över en säsong ska såklart Sirius vara före Dalen. Tycker det ska bli ett spännande år för Uppsalalaget som jag faktiskt tycker ska nå slutspel. Man har många bra spelare. Tror landslagsspelaren Klara Molin kommer vara riktigt bra denna säsong.

Ordinarie femmor, hemmaplan, en klok coach och en bredare trupp. Det ska tala för en hemmaseger idag och 1,72 är ett odds jag finner värde i. Vi spelar hos Svenska Spel .

This is the stats tab
This is the post tip