Precis som under fredagens innebandyspel, inte långt kvar till spelstopp även om jag var inne på samma spår i bloggen sent inatt.

Falun tog nog en direkt nödvändig seger mot Dalen senast på ett imponerande sätt. Innan det även stabila prestationer mot Täby och Mora - det är väl det som oroar inför den här matchen då man kan agera väldigt ojämnt. Men man har fått till försvarsspelet, Johan Rehn har varit riktigt bra i målet och nu kan man definitivt spika kvartsfinalsplatsen. Precis som senast saknas Jonas Adriansson även här.

En förlust skulle innebära att det kan bli spännande i slutet trots allt, vilket man såklart inte vill, beroende på hur det blir i övriga matcher. Men framförallt så blir just Sirius ett av lagen man bjuder in i leken igen, då Uppsalagänget har en match mindre spelad.

Sirius nämnde jag som en eventuell kandidat till plats 8 i tabellen till i år, men man har inte lyckats utveckla spelet fullt ut och jag undrar lite hur man mår i nuläget. Man blev fullständigt överkörda borta mot Linköping vilket kan ha kostat enormt mycket, framförallt energin inför fortsättningen. Ett tack till kollega IB också som uppmärksammade mig om att man fick den viktige kaptenen Erik Svenson avstängd där till den här matchen.

Jag värderar Falun lite högre i normala fall, om än inte med mycket, men kommer man upp i samma nivå som i de senaste matcherna så ska man ha en duglig chans även här och jag hoppas att trollkarlen Rasmus Enström ska visa vägen på nytt med sina handleder. Bortalaget spelas med en medelinsats (5/10) till 2,20.

This is the stats tab
This is the post tip