SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sirius får besök av dalalaget Falun. En match på förhand där Sirius ska vara favoriter till 3p.

Falun har börjat säsongen bra som nykomling. I premiären förlorade man bara med två mål mot seriefavoriten Team Thoréngruppen (4-6) för att sedan köra över Karlstad borta med 9-4.

Mot Sirius kommer det inte vara lika ledigt på offensiv planhalva. Sirius kommer bli tunga att möta i år. Ett lag som kan slå alla. Slog Kais Mora i seriepremiären för att sedan tappa borta mot Täby senast. En match som man tyvärr gav bort helt och hållet efter fin disciplin första halvan av matchen.

Får se vad Amanda Ljunggren och Sara Attermo kan göra för Sirius. De får väl ses som hotet framåt tillsammans med lagkaptenen, tillika landslagsspelaren Klara Molin. Sirius har en jämn bredd denna säsong vilket jag tror kommer leda till en högre tabellplacering denna säsong. Dock ingen superfemma som öser framåt. Skulle gissa på runt 5 mål framåt i denna match.

Falun har inte släppt någon laguppställning inför matchen men enligt kontakt så ska det inte vara några större avbräck. Ett lag som inte ska vara ett stort hot offensivt, trots 9 mål mot Karlstad. Men det tycker jag inte säger så mycket. Tidigt på säsongen och Falun ska tillhöra det nedre skiktet i tabellen. Jag tror Sirius vinner denna match med 2-3 bollar men tror inte på något målkalas. 5-2?

Spelar 3u på U10,5 Mål @ 1,72 3u bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip