Dags för match mellan Sirius och Kalmarsund. Väljer att kliva in på dessa spel:

FBC Kalmarsund (-2,5) @ 1,70 5u Unibet
FBC Kalmarsund Ö7,5 Mål @ 1,78 3u Unibet

Kalmarsund gick in i omgången som serieledare. En serieledning som Storvreta fick ta över då man under lördagen vann borta mot jumbon Höllviken.

Sirius ligger just nu på en 12:e plats i tabellen med endast en seger i bagaget. Sirius har haft stora problem med försvarsspelet och ingenting stämmer där för tillfället. Man är ju rätt tunna på backpositionerna vilket har lett till att yngre förmågor har fått mycket speltid. Dock är det inga spelare som har rutinen för Superligan.

Till denna match så har man väldigt jobbiga avbräck. Kollar vi på laguppställningen så saknar man Calle Kostov-Bredberg, Johan Widh, Daniel Stenlund och Christan Sandsund. 3 ordinarie backar vilket gör att Sirius kommer att spela med en hel del juniorer på backpositionerna. Detta är inget positivt för det redan ihåliga försvarsspelet.

Sirius har inga positiva förutsättningar och FBC Kalmarsund kommer till matchen med med fullt manskap enligt min kontakt. Tycker mycket talar för Kalmarsund i denna match och spelare som Kim Nilsson bör ha fina chanser att ta ikapp poängligaledningen som just nu hålls av Albin Sjögren med två poängs marginal.

This is the stats tab
This is the post tip