Medan alla sporter stänger ner så fortsätter innebandyn att rulla på. Vi vänder oss mot Skoghalls v Endre.

Skoghall ligger på en stabil jumboplats och är klara för nedflyttning sen långt tillbaka. Ett lag som släppt in oerhört mycket mål denna säsong. Har väl egentligen levt på 2-3 spelare framåt. Men med endast 60 lagmål framåt på 24 matcher så ska man inte höja dessa allt för mycket. Oerhört uselt facit.

Förra mötet på Gotland blev ingen rolig historia för Skoghalls. 11 bakåt. 0 mål framåt. Endast 6(!) avslut på mål jämfört med Endres 41. Klasskillnad.

Nu är det ovisst om vad som sker kommande dagar men Endre har en hemmaplansfördel att spela om då Malmö jagar bakom på en poäng. Generöst schema att då ha Skoghall och sedan Sirius hemma (som såklart inte lär bli av). Hos Endre ser vi att Moberg är out samt tidigare Sara Steen. Annars åker man med endast 12 utespelare och 2 målvakter. Det ska dock tilläggas att det är de bra spelarna. Detta leder till mycket speltid och jag tror en del vill göra poäng i kanske säsongens sista match. Jag tror absolut på tvåsiffrigt och då tycker jag att man ska täcka linan som kanske många ser som hög.

Matchen spelas inför tommare läktare och sänds på SSL-play. Vi spelar 3u på (-6,5) till 1,83. bet365 är bolaget.

This is the stats tab
This is the post tip