Storvreta - AIK
Spel: 2
Odds: 2,50
Bolag: Unibet

2. AIK 15 3 5 165-111 51p
3. Storvreta 16 1 6 164-107 50p

Yes, som ni ser så är det en hyfsat avgörande match för att sno åt sig den viktiga andra platsen. Storvreta kommer med en del segrar i ryggen. Senast mot Umeå vann man med 9-10 efter förlängning.

Ikväll saknas Mika Kohonen vilket gör att första femman med Kohonen Stenberg Öhman splittras vilken är ett enormt avbräck. Svårt att ersätta en sån viktig kugge. Har vart mycket sjukdomar i laget under veckan och spelare har vart till och ifrån under veckan. MINUS! Dock får man tillbaka skogsmulle Skogström.

AIK har en del att vinna idag då man förlorade senast borta mot Dalen lite överraskande. Glädjande är att Kim Nilsson har storform. Producerar mycket framåt nu och spelet stämmer bra nu. 12p på 3 senaste matcherna. Ska bli svårt för Storvreta att få stopp på denna grabb.

Denna match kommer givetvis vara jämn och tuff. Brukar alltid tända till i dessa matcher då de är mycket prestige i dessa matcher. Men med Kohonen som stor avbräck och en otroligt viktig match så tror jag AIK kniper detta tyvärr ... AIK är bra i pressade lägen. Jämn match som är liiite i AIK´s favör så tycker jag 2,50 är bra jämnfört med Storvretas 1,90 ...

Storvreta vann borta mot AIK med två mål senast och då var Kohonen också borta(!) men AIK inte lika heta. Tror AIK vinner helt enkelt ...

This is the stats tab
This is the post tip