Kan väl inte bli en bättre seriepremiär i herrarnas serie. Svenska mästarna Storvreta gästas av gigantkollegan Falun hemma i Uppsala.

Runt 2x står Storvreta och Falun att vinna årets SM-guld. Resten står på tvåsiffriga odds. Överlägsenheten bara fortsätter.

Är väl rätt självklart att man i dessa matcher aldrig riktigt kan säga ”Denna match vinner X”. Oavsett formtopp och formsvacka så kan vem som helst vinna. Denna gång gillar jag det höga oddset på Falun. Svenska Spel erbjuder 2,72.

Det är inte så mycket förändringar i trupperna om man ser till de allra bästa. Storvreta har värvat in supertalangen Hampus Ahrén från RIG Umeå. Inga tapp som kommer sänka klubben. Legendaren Berggren har avslutat sin långa karriär i klubben.

Faluns tapp är väl Adriansson men in har man fått Hampus Ahréns RIG-kollega Wettergren. Har även signat upp Rokka samt Örebros poängspruta Ruud.

Båda lagen besitter en oerhörd bredd och det är väl en självklarhet att dessa två lag kommer ta de två första platserna i grundserien. Annat vore ett under. Svårt att övertyga folk att Falun ska vinna denna då dessa matcher alltid är svårtippade. Men ”nya” Falun tror jag stör mästarna och när vi får 2,72 så väljer jag att spela. Tycker oddset är för högt sett till värderingen jag gör. 3u är klickat till 2,72.

This is the stats tab
This is the post tip