Storvreta att göra minst sju mål hemma mot Höllviken spelas.

Lagens tre senaste matcher.

Helsingborg - Storvreta 5-4
Storvreta - Mullsjö 7-3
Linköping - Storvreta 5-6 efter sd

Höllviken - Thorengruppen 10-4
Falun - Höllviken 11-6
Höllviken - AIK 3-6

Storvreta gjorde en sämre insats mot Helsingborg i veckan. Låg under med 5-1 inför sista perioden. Väl där visade man kvalité och var bara en straffmiss ifrån att få poäng. Idag är man tillbaka i IFU Arena och där är man väldigt starka. Har så många som kan kliva fram och göra det. Blir oerhört tufft att försvara mot ett sådant lag som bara trycker på och gillar att ta avslut.

Höllviken är lite svåra att få grepp på. Har varit inne på att man har problem när man möter sämre lag och hänger ofta med i matcherna mot de bättre lagen. Är ett mer offensivt lag än ett defensivt. Vann senast mot jumbon med 10-4. Senaste bortamatchen var mot ett snarlikt motstånd som idag. Då blev det förlust mot Falun med 11-6.

Linan ligger på -2,5 och det är också ett bra alternativ men Höllviken har en bra offensiv och man ligger lite på rulle för att gå på kontringar. Det gör att det blir mycket mål i deras matcher. Vinner man bollen så blir det farligt framåt men tappar man en 50/50 duell så smäller det oftast i baken istället.

Jag spelar Storvreta över 6,5 mål @1.79 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip