Att Falun fixar minst en förlängning mot Storvreta spelas till 1.72.

De två stora giganterna är det som gör upp om en plats i finalen i Globen den 22 april. Dessa två lag har dominerat på herrsidan flera år och nu möts lagen, precis som i fjol i en semifinal.

Storvreta har på pappret inte lika bra lag som Falun. Storvreta har en första femma som håller landslagsklass och en andrafemman som är bra men inte mer. Rudd är tillbaka i spel men han är långt ifrån sin toppform och trots sin unga ålder har han stora skadebekymmer. Sen är tredje femman långt ifrån om man jämför med Faluns tredje femma. Jag skulle gissa på att Storvreta kommer spela på två femmor men då blir istället orken en står faktorn eftersom Falun trummar på tre.

Falun har serien bästa trupp, inget snack om den saken. Har tre femmor som kan leverera och hade gått in i vilket lag som helst. Första matchen var Adriansson inte med då han varit sjuk. Center i första klev Backby in istället (där han har spelat förut) och det fungerade lika bra.

Falun visade mästarklass och vann första mötet i Falun väldigt enkelt. Kommer bli en annan match här och tror på en jämnare match än senast men att Storvreta är favoriter bara för att man spelar hemma med tanke på hur förra matchen såg ut köper jag inte. Med formen och övertaget man tagit i den är semifinalserien ska man vara favoriter trots bortaplan. När man nu inte är det enligt bolagen så går vi in.

Falun +0,5 @1.72 hos bet365 med 4/7u.

EDITERAD 2017-04-06 16.41:32

EDITERAD 2017-04-06 16.44:58

This is the stats tab
This is the post tip