Linköping gjorde jobbet i veckan mot Växjö till fina 2.93 och nu tar jag sikte mot en ny bortavinst. Denna gången får Helsingborg mitt förtroende när man åker upp till Uppsala för att få möta svenska mästarna, Storvreta IBK.

Tre senaste matcherna:

Falun-Storvreta 7-4
Växjö-Storvreta 6-7 efter sd
Storvreta-Sirius 7-3

Helsingborg-Pixbo 10-3
Helsingborg-Falun 3-3
Karlstad-Helsingborg 2-7

Storvreta är bra den här säsongen trots att man tappat en hel del spelare. Man har inte bredden som dom andra topplagen har. Två femmor som håller riktigt bra klass men där bakom är det väldigt svagt. Man kommer från en förlust mot Falun. Dock inget att skämmas över då Falun är seriens bästa lag. Storvreta har gått på några minor den här säsongen på hemmaplan redan. Mot Höllviken föll man ihop fullständigt och förlorade efter sudden. Även AIK och Mullsjö har varit i Uppsala och åkt hem med en vinst.

Helsingborg blir bättre och bättre. Såg riktigt bra ut mot Falun där man också kunde få med sig en poäng. Man hade dock lägen för mer men en mycket bra match av hela laget. Senast kom en nytt topplag till Helsingborg. Pixbo kördes över med hela 10-3. Så formen är det inget fel på. 13/15 poäng har man plockat på dom 5 senaste. Har flera spelare man kan hylla men Johnsson är i storform och gör mål från alla olika positioner på planen. Även Nordgren måste hyllas. Svårt att hitta en spelare som är så kvick i tanken och löser alla trånga utrymmen han ställs inför.

Att oddsen är 1.54 5.80 3.65 det köper jag inte alls. Visst ska Storvreta vara lite favoriter men enligt oddsen målas man upp som en för stor favorit. Tror det här kommer bli en jämn match som kommer avgöras på individuella prestationer och det finns det gott om spelare i båda lagen.

Jag spelar Helsingborg @3.65 med 4/7u hos Nordicbet .




This is the stats tab
This is the post tip