Speltips: Storvreta IBK - IBF Falun

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2018-04-21 15:15
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 1.90
Tips: Storvreta ML
Då var det dags att kliva in på Globens plastgolv och spela av årets sista innebandymatch. Drömmarnas final kallar många det då de två giganterna inom innebandyn ska göra upp om guldet.

Vad folk vill veta är vad som talar för Storvreta. Nu vet jag att många har olika åsikter och vilka som bör ha favoritskapet i denna final. Varför jag tror på Storvreta är bredden och defensiven.

Defensiven tänker många. Såg du matcherna mot Mullsjö? Svar ja. Jag kan dock inte tänka mig att Falun skulle övergå till Mullsjös spelsätt med rätt hög press matchen igenom. Storvreta har bra mycket tyngre backar bakåt i defensiven som Nilsberth, Gustafsson, Stenmark och Samuelsson. Tyckte man såg ett nytt Storvreta i defensiven i den sista matchen mot Mullsjö där man bara släppte igenom två bollar.

Offensiven är det inget fel på heller då man har tre linor som faktiskt producerar en hel del framåt. Nu hoppas jag att Storvreta matchar sina två bästa femmor med tredje som avlastning. Har man Valdemar Ahlroth i en tredjefemma så förstår ni bredden man sitter på just nu. Falun har som vi vet en ruggigt bra förstafemma i Enström, Galante Carlström och Johansson på backposition. Efter det tycker jag att det är tunnare. Andrafemman med endast Aldeeb tycker jag inte är i närheten av Storvretas andrafemma som är Rudd, Sjögren Winroth och Samuelsson på backposition. Tredjefemman behöver vi inte ens nämna.

Säsongens siffror:
Storvreta v Falun 8-3
Falun v Storvreta 7-6
Storvreta v Falun 3-4

En kort summering så matchar väl lagens förstafemmor men sedan tycker jag/är Storvretas resterande femmor mycket tyngre än Faluns. Enström, Aldeeb och Galante Carlström måste bära oerhört mycket för att bryta ner Storvreta. Nu är det en final där allt kan hända med jag tror verkligen på Uppsalalaget denna lördag. Matchen sänds och det kan bli eventuella livespel också. Vi kliver in med 3u på att Storvreta står som mästare till 1,90.
  Storvreta IBK - IBF Falun
Spela på Speltips Storvreta IBK - IBF Falun
IB. - 17 April 2018 - 07:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Minnesota - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.32
14:00  Linköping - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1 asian hcp +0
1.86
15:00  Häcken - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.74
15:00  Djurgården - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
2.15
16:00  Cherepovets - Magnitogorsk
Ishockey - KHL - 2
1.86
17:30  Trelleborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.20
17:30  Elfsborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.08
20:45  Betis - Valladolid
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming