5. IBK Dalen 7-2-5 +14 24p
6. Storvreta IBK 6-3-5 +18 23p

Tabellmässigt väntar en jämn match. Svar ja.

Väljer att klicka i 3 enheter på IBK Dalen (+1,5) här till 1,95.

Storvreta är ett lag i berg- och dalbanornas land. Från att ena stunden göra toppmatcher till att sedan göra rejäla magplask likt Hammarbys offensiva fotboll.

Storvreta kommer till spel utan sin stora fixstjärna Alexander Rudd som fortfarande har problem sen tacklingen han fick mot Mullsjö. En tackling som gjorde att han missade hela VM. Oerhört tungt avbräck i hemmalaget. Dock så har man lite andra stjärnor som Stenberg, Nilsberth och Samuelsson. Dock så har jag alltid tyckt att man är väldigt tunna på backplats. Samuelsson och Nilsberth är väl de enda som ”håller” i mina ögon.

Framåt sett har man Stenberg, Pettersson och Sjögren som får stå för poängproduceringen. Stenberg visade verkligen en formtopp innan VM men det kändes som den flög all världens väg under VM. Intressant och se hur han och Pettersson tyglar huvudrollen i Storvreta nu.

IBK Dalen har ett bra lag. Man har Svahn som kanske var VMs bästa center(?). Gjorde ett strålande VM och öste in assistpoäng från sin centerposition. Sen har vi även norrbaggen Kronberg som är bäst i världen på att spela innebandy med spikrakt blad. Ett blad som nästa går åt fel håll. Rocka och Edholm bör röra om i Storvretas defensiv och pressa en VM-petad Klintsten.

Intressant målvaktskamp har vi att vänta. Parsjö-Tegnér vs Klintsten. Två ruggigt bra målvakter ställs mot varandra och det bör vara här matchen avgörs. Tycker vi har en match som kan gå hur som helst och därför gillar jag detta handikapp på gästande Dalen som faktiskt är bättre än Storvreta efter snart 15 omgångar.

Har mest sneglat på bortavinst till 3,60 men väljer istället att ta (+1,5). Vi spelar.

This is the stats tab
This is the post tip