Dags för den här semifinalserien att dra igång.

Båda lagen skakade av sig sina respektive motståndare i kvarten tämligen enkelt. Storvreta vann med 4-0 i matcher mot Helsingborg. I den på förhand mer jämna kvarten Pixbo - Mullsjö, visade Mullsjö klass och spelade en bländande innebandy. Pixbo vann den första matchen men efter den var det inget snack om det och Mullsjö vann sedan fyra raka matcher.

Storvreta kommer trumma på som man gör när man spelar hemma i IFU Arena. Uppsalalaget har så mycket klass i offensiven att även om man inte spelar på topp så gör man ändå mål. Valdemar Ahlroth har varit skadad och det är en minus i tredjefemman, men är på väg tillbaka och kan kanske spela redan i den här matchen.

Mullsjö är, liksom Storvreta, ett lag som också vill spela med fart och högt tempo. Fick igång målskyttet ordentligt mot Pixbo och det är viktigt att Gillek, Vestlund, Rosen och Ganevik har självförtroende och sätter dit bollarna i det här mötet. Möttes i slutet av grundserien i Mullsjö. Då slutade det 11-8 till hemmalaget efter en makalös match som hade det mesta.

Även om det är semifinal så tror jag inte det kommer bli något avvaktande spel. Det trivs inte något av lagen med och att börja ändra för mycket i sitt sätt att spela nu känns rätt så avlägset.

Jag spelar över 10,5 mål @2.08 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip