Med bara tre matcher kvar av av grundserien så slåss Pixbo och Storvreta om andraplatsen i tabellen.

Det är mycket som kan ske i en kvartsfinal men mycket talar för att dessa lag kommer få möta varandra i semifinal. Då handlar det om att ta andraplatsen för den ger hemmaplansfördel i semifinalen.

Storvreta har inte sett så där superbra som bara det laget kan göra. Det är lite hackigt i spelet och de får kämpa för sina segrar, men det slutar ändå oftast med att de vinner.

Pixbo har överraskat under säsongen och det ska bli spännande att se vad som händer i slutspelet. Laget har en historik att de är som sämst när det gäller som mest. Men det är många nya som inte var med under den tiden så det blir intressant att följa laget. Har två hemmasegrar i bagaget men innan dess blev det två raka bortaförluster.

Storvreta har hemmaplan och när det verkligen gäller så är hemmalaget en nivå bättre än Pixbo. Den här matchen blir också så tydlig vad den handlar om eftersom Storvreta går förbi Pixbo i tabellen om de vinner. Så tror att Storvreta vill visa Pixbo och även Falun att vi växlar upp inför slutspelet nu.

Jag spelar Storvreta -1,5 @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip