Matchboll Storvreta som har 2-0 i matcher. Denna match sänds på tv4 sport vilket innebär att mattan rullas in. Ska Storvreta lyckas ta åttonde raka segern mot Täby?
Storvreta har spelat riktigt bra dessa två matcher och det som är extra kul, men också så sjukt viktigt är att ALLA börjar leverera. Kim Johansson som var lagets målkung för någon säsong sedan har vart den spelaren som höjt sig något enormt på slutet och har hittat kassen.
Senast gjorde man en stark vändning då man hämtade upp ett 0-2 underläge. Då var det den så viktiga första femman som levererade ordentligt. Hannes Öhman blir livsfarlig när han får mackor av Kohonen. Hela Storvreta levererar vilket gör att man blir farliga i alla femmorna. Holtz skada som det skrevs om tidigare är det ingen fara med. Han har gjort det bra ifrån sig och lär hänga ikväll med.

Täby, ett irriterat lag ligger i rejäl brygga. I tidningar skrivs det bara om en massa efterspel som spottloskor och annat skit … Laget som såg starkt ut inför slutspelet har underpresterat rejält. Ska steken vändas så måste superspelare som Hyvärinen höja sig. Svårt dock när Storvretas målvakt Klintsten är i grym form.

Ska tilläggas att Täby inte bara möter Storvreta ikväll utan man har Kalle&Anka i gult mot sig. Fördel Storvreta där! Det är nämligen så att Täby har legat på gränsen ganska ofta i närkamperna och det har resulterat i utvisning. Vi kan ju räkna med att Ackevi kommer få näta bänk i utvisningsbåset denna kväll.

Inga skador i Storvreta utan man kommer med bästa möjliga lag. Coach Brottman har fått igång maskineriet rejält nu medans ” coach ” Pettersson står 10 meter från grabbarna med armarna i kors och petar näsan …

Tips: 6-3

This is the stats tab
This is the post tip