Väljer att spela 3u på Umeå City borta mot Strängnäs till 3,75.

6. Umeå City 5-0-5 64-64 15p
7. Strängnäs 4-2-3 67-69 15p

Tabellmässigt ruggigt jämn match. Absolut, håller med. Men ändå inte.

Efter en mycket fin info från en bra kontakt i den allsvenska serien så väljer Umeå City att låna in spelare från Team Thoréngruppen. Från den Svenska Superligan. Kan inte nämna vilka spelare innan laguppställningen är släppt officiellt. Men det är två ruggigt bra spelare och 4 helt vanliga medelmåttiga spelare (som såklart är mycket bra i Allsvenskan).

I Strängnäs hittar vi ett hot. Ett rejält hot. Omar Aldeeb. Poängligaledare som väntat. Såklart ett hot mot Umeå och det är inget vi kan skriva bort. Update: Patrik Hallberg kan vi notera. Är tillbaka i Strängnäs efter en kort räd i Karlstad och gjorde en hyfsat start senast med 4+1 i 10-9-vinsten mot Järfälla. Dock är han inte med i dagens laguppställning mot Umeå. Plus för oss.

Med dessa förutsättningar så är 3,75 ruggigt fint på en så jämn match. Med förstärkt Superligakompetens så tycker jag Umeå har en fin chans att ta hem 3p.

Vår form är ruggigt bra just nu och hoppas det kan försätta denna helg. 3u klickas till 3,75.

Update:

Spelare som är med från Superligan: Ondrej Mikes, Linus Holmgren, Jakub Hubalek, Johan Larsson, Niklas Fransson. Ingen Daniel Hernandez.

Har pratat runt med spelare i både norra och södra serien och alla är rörande överrene att detta är dagens absolut bästa spel i innebandyn. Oddset är taget så nu ska det bara spelas om det.

This is the stats tab
This is the post tip