Spelar 4u på Sverige (-3,5) @ 1,80 hos Nordicbet samt Sverige Ö6,5 Mål @ 2,00.

Dags för semifinal i VM och det var väl inte direkt detta motstånd som Finland väntade sig i en semifinal. Detta för att man i gruppspelet förlorade mot Schweiz.

Finland har inte imponerat detta VM. Såklart då man förlorade mot Schweiz men framförallt då man KNAPPT man mot Slovakien i kvartsfinalen. Ett Slovakien som Sverige vann mot med 23-1. Systrarna Kauppi som vi känner igen från IKSU är väl de som visat farlighet framåt. Att man slog Tyskland med 17-0 säger inte så mycket då det var Kauppi som låg bakom den krossen.

Sverige imponerar dock. Tre ruggigt starka femmor som känner varandra på plan. Joelsson verkar hittat en fin form då hon är lagets slitvarg och skyttedrottning. Anna Wijk gör sitt sista mästerskap och levererar framåt. Hon skulle kunna spela 10 år till och fortfarande leverera. Ellen Rasmussen är tillbaka efter skada från VM-premiären vilket är en viktig spelare mellan Wibron och Joelsson. Frågetecknet är Moa Gustafsson som stod över gårdagens kvartsfinal (26-2 mot Tyskland). Dock var de Granstedt som tog hennes plats och hon levererade minst lika bra.

Detta var den förväntade finalen men nu möts de i en semifinal. Jag tror Sverige sätter tonen direkt och sett över 60 minuter ska Sverige lösa denna lina med tanke på hur laget sett ut i detta VM. Sverige väger tyngst på alla positioner. Kauppi och Manninen är undantaget. Tar dessa två spel och ser gärna ett resultat på runt 8-3. Bra spel med tanke på hur laget sett ut. Matchstart 14:30!

This is the stats tab
This is the post tip