Våga för att vinna. Ja. Men vet inte hur mycket chansning detta är men jag spelar 3u på raka tvåan till 9,00 samt 5u på (+3,5) @ 1,80.

Dessa lag möttes nu under försäsongen för inte så länge sedan. En match Täby vann med 8-4. Täby hade 5-1 efter den första perioden efter två självmål samt två rejäla misstag i försvarsspelet. Det resterande två perioderna var klart och tydligt Sirius.

Den träningsmatchen saknade Sirius 3 av 4 ordinarie backar varav en är Klara Molin (landslagsspelare). Dessa ska givetvis spela nu med stort frågetecken på Molin. Nu kanske man inte ska grunda allting på en enda träningsmatch men enligt ögon på plats var Sirius det klart bättre laget sett över tre perioder. Normalt sett är Sirius väldigt bra bakåt och nu när man är i stort sett ordinarie manskap ska man givetvis ha ännu större chans på tre poäng.

Täby är inget dåligt lag. Man har spelare som Tschöp, Attermo, Stålhult och Wikström som kommer bli tufft för Sirius att plocka ner. Täby kommer från en bortaseger mot Karlstad samtidigt som Sirius kommer från en förlust mot Pixbo.

Tycker så här på förhand att denna match kan väga lite hur som helst. Klart Täby ska vara favoriter men tycker värde finns på Sirius helt klart sett till hur matchen under försäsongen utvecklade sig. Vi spelar!

This is the stats tab
This is the post tip