Efter landslagsuppehåll förra helgen är det i helgen full omgång i SSL för både herrarna och damerna.

Har hittat ett överspel i bottenmatchen mellan Telge - Malmö som jag gillar.

13 Malmö 9 1 0 0 7 35-61 5
14 Telge 9 1 0 0 8 36-70 3

Lagens tre senaste matcher.

Mora - Telge 8-3
Telge - Pixbo 6-11
IKSU - Telge 11-3

IKSU - Malmö 12-7
Malmö - Mora 2-9
Täby - Malmö 9-3

Ingen rolig läsning för de båda lagen att se tabellen. Att Telge bara har spelat in tre poäng ser jag inte som någon direkt överraskning. Det är tufft som nykomlingarna då det skiljer extremt mycket mellan Allsvenskan och SSL. Jag tycker ändå man sett ganska bra ut i offensiven. Där hittar man fina kombinationer och målen har kommit. 36 mål på nio matcher är mer än godkänt för Telge. Men det är på deras egna planhalva som man inte hänger med i tempot. Släppt in hela 70 mål och det är betydligt fler mål än vad Malmö som släppt in näst mest mål (61) gjort.

Om det är väntat att Telge ligger i botten är det är det desto mer oväntat att Malmö ligger på nedflyttningsplats. Har ett lag som ska vara ett slutspelslag. Har fem raka förluster och defensiven är även här lagets akilleshäl. Ellen Rasmussen har levererat med 16 poäng på de nio matcherna laget spelat och det är något som landslagsstjärnan behöver fortsätta med.

Defensiven för de båda lagen har inte funkat i inledningen och jag tror på en fartfylld match där det kommer rassla i nätet bakom målvakterna.

Jag spelar över 9,5 mål @2.00 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip