SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Thorengruppen ska försöka ta sin första vinst den här säsongen när Falun reser norrut till Umeå.

Hemmalaget har endast två förluster i sudden som givit dem poäng så här långt. De andra sju matcherna har det blivit förlust under ordinarie speltid. Det är än så länge ingen panik eftersom det är fyra lag som tagit väldigt få poäng. Det kommer dock bli tufft att tro att första segern kommer mot Falun.

Regerande mästarna har hamnat i ett ovanligt läge. De har börjat förlora matcher och har man haft en Faluntröja på sig senaste åren så är det inget man är van vid. Fyra förluster på fem senaste matcherna är ett facit som ingen i klubben är nöjd med. Nu åker de till jumbon i tabellen och det lär inte tas lätt på den här uppgiften. Ett förbannat och revanschsuget bortalag kan Thorengruppen förvänta sig i den här matchen.

Falun är inte riktigt lika bra som de var för några år sedan men fortfarande väldigt bra. Varför vi får den här linan är så klart för Faluns förluster på slutet men laget är ju inte sämre än vad de var för en månad sen. Fortfarande ett bra lag som jag tror går in och vinner enkelt mot nykomlingen.

Falun -3,5 @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip