Premiären drar igång under eftermiddagen och Thoréngruppen gästas av Storvreta IBK.

Ett Storvreta som värvat bra under sommaren. Man har fått in Växjös poängkung Ahlroth som är en ruggigt vass spelare framåt. Man har även förstärkt backsidan med Gustafsson och Stenmark vilket verkligen behövdes då ett par backar börjar bli till åren.

Till denna match har Storvreta valt att ställa en debutant i kassen. Världsmålvakten Klintsten får kliva åt sidan för Pettersson, 18. Pettersson kommer från lokalklubben Gottsunda (division 2). Bara här tror jag vi har 2-3 bollar mer bakåt om ingen strålande insats görs. Man kommer även till spel utan Alexander Rudd. Trots det är Storvreta ruggigt fina framåt med superkedjan Stenberg, Pettersson och Andersson. Kanske hetaste linan förra säsongen i hela Superligan?

Team Thoréngruppen är verkligen upp och ner. Kan göra strålande matcher för att sedan ha en ruggit låg lägstanivå. Man har kanske inga storstjärnor i truppen utan man har ett jämnt lag rätt igenom. Man är givetvis inte helt ofarliga framåt men man har rutinerade spelare.

En premiär som jag tror kan bli målrik då Thoréngruppen inte är så heta bakåt vilket kan bli jobbigt med Storvretas offensiv. Sen tycker jag Storvretas målvaktsbyte också talar för ett par bollar i nätet. Spelar 3u på Över 11,5 Mål till 2,10. 16:00 är det tekning!

This is the stats tab
This is the post tip