3/5u är klickat på överspelet till 2,01.

11, 14 och 13 är målfacit i säsongens tre möten.

7-6, 8-6 och 7-4 är resultaten till Växjös fördel. 3-0 i segrar ger självklart Växjö lite mer självförtroende och man ska givetvis vara klara favoriter till att ta en finalplats i Globen. Eller så kanske man inte ska vara så stora favoriter som oddsen visar. Man hamned faktiskt på samma poäng i grundserien där Växjö hade bättre målskillnad. Denna matchserie tror jag lätt kan gå till ca 6 matcher och jag tror framförallt på mycket mål som tidigare möten visat.

Mullsjö kommer från en ruggigt tuff matchserie mot Linköping. En serie som gick till hela sju matcher. Växjö däremot har haft en lång vila då man dammade av Pixbo som väntat i fyra raka matcher.

Som vi vet så är Växjö ett roligt innebandylag att bevittna. Levererar bra anfallsinnebandy och man har många produktiva spelare i laget. Ruggigt fin bredd på två femmor. Vi har Ahlroth, Sankell, Jonsson Persson bara för att nämna några.

9,5 är en låg lina. Kan det bero på Mullsjös tighta matcher mot Linköping? Troligtvis. Växjö spelar inte i närheten av Linköpings spel utan här blir det anfallsspel. Tror det kan bjudas på ca 11-12 mål och kliver därför in på överspelet med 3u.

This is the stats tab
This is the post tip