Innebandyabsintens? Ja, nu börjar säsongen närma sig. Spelbolagen börjar släppa oddsen titt som tätt.

Jag har hittat ett spel som jag känner mig bekväm vid. Inget jätteodds men 1,95 ser jag en fint värde i.

Spelet?

Vinnare av poängligan i SSL – Dam:
Vera Kauppi @ 1,95 5u SvS

Förra årets poängliga:

1. Vera Kauppi 91p (60+31)



2. Anna Wijk 76p (16+60)
3. Emelie Wibron 71p (33+38)

Ja, det var en hel del poäng ner till den tidigare poängdrottningen Wijk. Kauppis IKSU var oerhört dominanta säsongen igenom med sina 0(!) förluster under grundserien. Gjorde hela 271 mål framåt. Närmaste laget? Kais Mora på 193 mål. Sanslös skillnad. Ändå vann man inte SM-guld då man förlorade i semifinalserien mot fjärdeplacerade Täby.

IKSU ska vara lika dominanta i år och vi kan räkna med en del målkalas i grundserien och visst kommer Kauppi dominera framåt i år med syrran Oona.

Vinner man poängligan med sådan överlägsenhet så ska kommande säsong ge lika bra utdelning. Det är väl skador som kan sätta stopp för detta men det är inget jag kan förutspå. Ett fint och roligt säsongspel att följa och jag hade satt oddset mycket lägre med tanke på förra säsongen då hon öste in och skapade chans i nästan vartenda anfall. Det kommer regna in poäng denna säsong och jag kan inte se andra hota. Wijk, ja. Men ett år äldre och nytt kontrakt trots att det var osäkert. Tror inte hon går uppåt i poängskörd längre. Jag gillar oddset och kliver in hårt på denna så Kauppi spelar powerplay, öser in mål och är med i ett överlägset lag.

This is the stats tab
This is the post tip