Att Helsingborg ska vinna mot tabelljumbon spelas.

Två formsvaga lag som ska göra upp om 3 poäng.

Lagens tre senaste matcher:

Falun-Warberg 10-4
Warberg-Linköping 1-6
AIK-Warberg 4-3 efter sd

Helsingborg-Karlstad 4-4
Helsingborg-Mullsjö 4-3 efter sd
Dalen-Warberg 9-4

Ja, jag vet att Helsingborg inte är bra just nu och man har inte tagit vunnit efter ordinarie tid år 2017 men tror att chanserna är stora när man åker till Varberg. Arvid Friberg och viktiga Nilsson på topp är skadade. Man har tagit in Mattias Helgesson, som senast spelade år 2013 men blir nyttig med sin rutin och kunde direkt göra en assist i förra matchen mot Karlstad.

Helsingborg är bättre på varje position än Warberg. Har en av Sveriges bästa målvakter om man jämför med Warberg som har två jämna och helt okej målvakter. Helsingborg kommer vara hungriga för 3 poäng, då man tappat några positioner på slutet och har faktiskt bara 4 poängs försprång på Dalen som just nu har den sista slutspelsplatsen.

Warberg går, inte så förvånat, riktigt dåligt. Höllviken vann i söndags och Warberg ligger därmed sist i SSL. Det klassiska Warberg är borta och truppen är alldeles för tunn. Warberg har sitt B-lag i division 2 Halland. Ingen vidare klass i den serien, kan jag lova. Men det är just från det laget som man ska plocka upp spelare från. Ni förstår ju själva att det blir tufft och inte håller i längden, då gapet är alldeles för stort mellan div. 2 och SSL. Man har en bra femma där Eriksson får dra ett väldigt stort lass. Det funkar i några matcher men det ska inte hålla på den här nivån under en hel säsong. Warberg har tre raka förluster och åkte på en tung men väntad förlust mot Falun i helgen, 10-4. Innan den blev det 1-6 på hemmaplan mot Linköping.

Förra matchen i Helsingborg slutade med vinst för hemmalaget med 9-7. Men Warberg var faktiskt aldrig nära. Efter 9:52 i andra perioden gjorde målskytten Johnsson 7-0 och då kände nog alla det var avgjort. Sen slog man av i Helsingborg och Warberg kunde snygga till siffrorna.

Nä, ett hungrigt Helsingborg, där legendaren MIka Kohonen som spelat många heta fighter mot Warberg kan göra 1000! poäng, då ha står på 999 poäng idag, ska ha en riktigt bra chans att få åka tillbaka till Skåne med tre poäng här.

Jag spelar Helssingborg @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip