Warberg tar emot nykomlingen Höllviken i premiären. Där det kommer bli en bra värdemätare för båda lagen, då lagen är tippade i botten båda två.

Warberg som har tappat från sina storhetstider och målet nu är att ta sig till slutspel. Min känsla är dock att man skall vara nöjda så länge man spelar i SSL nästa säsong också. Man klarade kontraktet med bara någon match kvar förra säsongen. Nu har man tappat kapten och landslagsbacken Wallgren. Stort tapp som nu yngre spelare måste fylla igen. Westergren måste ta ett ännu större ansvar trots bara 22 år, då han kanske är deras bästa defensiva back i år. Målskyttet var deras absolut stora bekymmer förra året och ser egentligen inte att man kommer förbättra det den här säsongen. Ferraresi och Ondrusek kommer som nyförvärv, få dra ett stort lass framåt. För bakom dom så ser det inte så ljust ut. Blåberg, Karlander, Hasselström är inga som gör poäng match efter match.

Höllviken som är nykomlingar är bättre rustade än senast man var uppe i högsta ligan. Man har förhoppningsvis dragit lärdom om förra gången och vet vad man skall göra annorlunda nu. Man har fått in flera nyförvärv men många som inte är vana vid SSL. Försvarsspelet kommer att läggas mest energi på och framförallt första matcherna då man vill hitta en trygghet för att sedan kanske fokusera mer på anfallsspel.

Ser framför mig en ganska avvaktande match där det kommer bollas mycket mellan backarna. Man vill få en bra start på säsongen och då tror jag att riskerna kommer minimeras och hellre lugna ner och än att gå för chansning.

Jag spelar under10,5 mål @1.78 hos Nordicbet med 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip