Har hittat ett på förhand mycket fint spel i damernas SSL. Nykomlingen Warberg tar emot seriens bästa lag, IKSU.

1. IKSU 3 3 0 (0) 0 27-11 16 9
12. Warberg IC 3 1 0 (0) 2 8-11 -3 3

Inga konstigheter att vi hittar IKSU på fullpott och Warberg i botten. IKSU har ett skrämmande bra lag på pappret. Amanda Delgado Johansson är fortsatt skadad för IKSU, vilket innebär ett tapp i offensiven men finns mängder av kvalité i laget.

Deras inledande matcher:
Dalen-Warberg 4-1
Warberg-Malmö 5-4
Uppsala-Warberg 3-2

Endre-IKSU 2-9
IKSU-Mora 11-8
IKSU-Kalmarsund 7-1

Warberg misslyckades i kvalet till att gå upp till SSL men blev en plats över och när Warberg fick förfrågan så tackade man ja. Därför har man inte fått den bästa uppladdning i sommar eftersom det tog ett tag innan man visste att man skulle spela här. Det som så många nykomlingar lägger mest tid på under träning är försvarsspelet. Warberg är inget undantag och det kan man behöva när IKSU nu kommer på besök.

IKSU är storfavoriter till att spela hem guldet. Finns inget annat lag i den här serien som kan mäta sig med spetsen och truppen som IKSU har. Man hade en målrik match i hemmapremiären mot Mora som stod på andra sidan är ett bra lag som har sina främsta egenskaper i offensiven. Annars har man släppt 2 mål mot Endre och 1 mål mot Kalmarsund. Just Kalmarsund var det Warberg mötte i kvalet till SSL. Det var två jämna matcher där Kalmarsund avgjorde i slutet i den andra matchen.

Warberg har hemma men att förvänta sig att man ska trycka upp och föra spelet kan man glömma. Kommer bli att spela försvarsspel i 60 minuter. Jag har riktigt svårt att se Warberg göra minst 4 mål mot IKSU.

Tycker det här spelet känns riktigt bra och jag klickar Warberg Under 3,5 mål @1.98 hos Nordicbet med 6/7u

This is the stats tab
This is the post tip