4. FC Helsingborg 9-5-6 (+16) 33p
——
14. Warberg IC 3-6-12 (-27) 19p

Tidigare möten säsongen 2016/2017:

FC Helsingborg v Warberg IC 9-7

9-7 i höstens möte där Helsingborg hade klara 7-1. Men en rejäl avslappning sista tio minuterna gjorde att Warberg fick hänga lite kassar och komma ikapp lite målmässigt.

Warberg placerar sig på en fin jumboplats med 21 spelade matcher mot lagen ovanför som har 20 spelade matcher. Nu ligger den klassiska klubben ruskigt dåligt till. Jumbo och spel i den södra Allsvenskan närmar sig allt mer. Man har ju inga spelare att hänga i granen förutom sin ”stjärna” Rikard Eriksson. Karlander och Kongstad är två herrar som får ta lasset med målskyttet i Warberg. Inga dåliga spelare såklart men oerhört skör lina att behöva förlita sig på 2-3 spelare. En enkel gameplan kan stoppa framfarten för dessa 2-3 spelare.

FC Helsingborg har frågetecken på Nilsson som är en av FCH’s bättre målskyttar. Men FCH har många spelare som producerar. Många målskyttar dessutom. Johnsson har gjort hela 35 mål framåt denna säsong vilket är ruggigt bra. Vi har fler poängsprutor i Nordgren och Dargren också.

Det många lär ha koll på är Mika Kohonen. Innebandys största legend. Står i denna stund på 999p. Nio. Nio.Nio. Sanslöst bra. Poäng nummer 1000 kommer imorgon. I powerplay.

Förutsättningarna är klara i mina ögon. Topplag mot bottenlag. Warberg är INTE bra. Jag tycker att ett korrekt odds här ska vara runt 1,50-1,60. Nilsson ska testa på uppvärmningen men det lutar självfallet åt spel här.

Har surrat med fleråtalet spelare i Superligan och spelare med bra kontakt i Warberg och samtliga är överrens. Helsingborg ska ta hem denna match med 3-4 bollars marginal. Vi kliver in med 3/5 enheter till 1,83.

This is the stats tab
This is the post tip