Warberg 3-0 @6,00
Warberg 3-1 @5,50
Bolag: Ladbrokes

Då går vi in i slutspelet. Denna serie ses på förhand som den jämnaste. Absolut, det är ju västkustderby. Kan nämna direkt att jag tror på Warberg i denna serie.

Warberg har fördel av hemmaplan. Man börjar hemma redan ikväll. I början av säsongen såg Pixbo ut at vara en mycket het guldkandidat. Bara kolla in truppen som innehåller en del landslagsspelare. Men under senare delen av säsongen har man kommit i en lång formsvacka med en del dåliga resultat. Man står just nu på 3 raka förluster. Senast mot bottenlaget Jönköping (4-9).

För inte så många dagar sen möttes just Pixbo v Warberg. Då vann Warberg rätt komfortabelt med 2-5. En stor anledning till det stavas Magnus Svensson. Världens bästa Stål-Mange är äntligen tillbaka. 3 kassar stänkte han in direkt. Snacka om att det kommer lyfta ett rutinerat slutspelslag som Warberg. Under de 9 senaste matcherna har man bara förlorat 1 match, så formen är mycket god. Man är även ett av seriens tätaste lag. Man har en grym målvakt i Peter Sjögren.

Man har många spelare som producerar. På backsidan har man Kim Hadelund (14+6) vilket gör han till en av lagets skyttekungar. Kan rabbla upp många spelare till som Linus Henriksson (20+13) och Rikard Eriksson (13+13). Laget har många rutinerade och produktiva spelare.

Till kvällens match saknar Pixbo en av sina stora stjärnor, lagets poängkung Martin Östholm (24+16)

Jag tror absolut att Warberg tar denna serie efter 3-4 matcher. Man bör kunna vinna hemmamatcherna samt en borta. Jag ser Warberg som en klar favorit i detta möte. Pixbo funkar inte alls just nu! Spelar 1 units på Warberg (3-0) till 6,00 och 1 inits på Warberg (3-1) till 5,50 hos Ladbrokes.

Seriens första match är redan ikväll! 19:00 TV4SPORT!

This is the stats tab
This is the post tip