Toppmöte i i Allsvenskan södra i eftermiddag. Förväntas bli mycket folk då matchen är flyttad till Sparbankshallen och det bjuds på fri entré. Förra året när lagen möttes så var det i SSL som man gjorde upp men efter en dålig säsong för båda lagen så får man nu slåss om att ta steget upp igen till världens bästa innebandyliga.

Warberg har börjat bra och leder serien. Men jag är inte helt övertygad när jag ser matcherna. Tycker egentligen inte man har ett lag för att ta steget upp. Tappade de stora pjäserna inför säsongen när det blev klart att man ramlade ut. Kongstad, Blåberg och Birgersson sticker ut i truppen och behöver dra ett stort lass för att man ska fortsätta i toppen.

Karlstad är och ska vara favoriter till att vinna den här serien och ta sig upp i SSL igen. Till skillnad från Warberg så fick man behålla sina tongivande spelare. Bröderna Colling valde att stanna efter att många ryckt i stjärnorna. Självklart roligt att man stannar och vill ta upp laget igen men saknar dessa två i SSL. Adam Colling gjorde 67 poäng i SSL förra året och den här säsongen leder han poängligan.

Karlstad har ett bättre lag på pappret och trots att det är bortaplan för Karlstad så ska man vara en liten favorit enligt mig. Få 2,50 på Karlstad i den här serien ska klickas enligt mig oavsett vilket lag som står på andra sidan planen.

Jag spelar Karlstad @2.50 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip