Att Onyx skräller när laget åker till Warberg spelas. Den raka tvåan finns i skrivande stund till 5.50. Men jag väljer att få pengarna tillbaka vid ett kryss, och därav ett lite sämre odds.

Warberg är serieledare. Har på pappret det bästa laget i den här serien. Men det här är en jämn serie och det är inga matcher man bara åker och hämtar tre poäng, utan oavsett lag så kommer man få kriga för dem. Warberg kommer från en seger mot jumbon Östra Jönköping. Hade 6-0 efter två spelade perioder. Tillät Östra gå upp till 5-6 innan Kongstad kunde stänga matchen med tre mål.

Till den här matchen har Warberg fått ett jätteavbräck. En av sina bästa spelare är skadad, Anton Birgersson. Den högerfattade forwarden kommer inte till spel. Inte bara viktig för sina 19+15 som han gjort den här säsongen, utan också för att den finns inte så många högerfattade i detta Warberg. Han lämnar en lucka när han nu inte kommer till spel. Även en viktig pjäs i powerplay för hemmalaget.

Onyx är ett väldigt opålitligt lag. Mot Östra och Åstorp, som ligger sist respektive näst sist, så har man pockat 3/12 möjliga poäng. Östra har vunnit tre matcher den här säsongen, två av dem är mot Onyx, Det håller ju inte om man ska upp och fightas om kval till SSL. Men man kan också rubba vilket lag som helst. Har fått in Adam Zetterström på dubbellicens från Linköping. Har visat sig vara ett kanondrag av Onyx. 12 poäng på fyra matcher från hans klubba har det blivit så här långt.

Visst, Warberg ska vara favoriter i den här matchen. Men inte riktigt så stora som oddsen säger. Jag ger ändå Onyx en hyfsad chans att ta det här. Tvåan testas.

Jag spelar Onyx dnb @4.90 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip